×

Szolgáltatásaink

Legfőbb szolgáltatásainkat megtalálod itt. Az árak személygépjárművekre értendőek. Terepjárokra, nagyobb tehergépjárművekre, mérettől és kiviteltől függően változank, kérlek érdeklődj telefonon!

Külső mosás
2400 forint Előmosó szerrel körbefújjuk az autót, majd nagynyomású sterimobbal végigdolgozzuk. Ezután samponos szivaccsal körbemossuk az autót majd törlőkendőkkel szárazra töröljük és kompresszorral kifújjuk.
Külső és belső tisztítás
4950 forint Miután elvégeztük a külső mosást, az autó belsejét kiporszívózzuk, a műanyagokat kellemes illatú ápoló szerrel kezeljük, majd az ablakokat is letísztitjuk. Autód kívül és belül is újszerű állapotú lesz majd.
Komplett tisztítás
9600 forint Teljeskörű takarítás, az autód egy külső és belső tisztítást kap. Komplett tisztításunk tartalmazza a felnik savazásos tisztítását, gumiabroncsainak ápolását, a motor tisztítást és alvázmosást is.
Kárpittisztítás
22 000 - 40 000 forint Csak az egyik ülés lett koszos? Teljes ülésedet 2500 forintért varázsoljuk újjá. Csak az ülés felülete problémás? Gyere be és 1000 forintért eltüntetjük a problémát. Teljes belső kárpittisztítás esetén, érdeklődj telefonon.
Belső takarítás
3300 forint Az autó belsejét kiporszívózzuk, a műanyagokat kellemes illatú ápoló szerrel kezeljük, majd az ablakokat is letísztitjuk.
Polírozás
30 000 - 60 000 forint Az autó három réteggel való felpolírozása.

Egyéb szolgáltatásaink

Klimatisztítás
5000 forint A klimarendszer megfelelő kitisztása, légtér fertőtlenítése.
Motormosás
2000-4000 forint Zsíroldó és motortisztító szerek felvitele a motorra, majd sterimobozása, samponos szivaccsal áttörlése, illetve újabb öblítés után szárazra törlése.
Gumiápolás
250 forint darabonként A gumik speciális ápolása, melytől az abroncs visszakapja természetes színét és védi a kiszáradástól.
Kátrányoldás
500 forinttól Az autóra felvert kátrány leoldása egy speciális szerrel.
Műanyag karbantartás
800 forint A külső műanyagok ápolása, melytől visszanyeri eredeti színét.
Viaszos kezelés
500 forint Folyékony viasz, illetve guruló gyöngy fevlitele az autó külsejére mosás után.
Felni savazása és tisztítása
800 forint darabonként A felniket egy erős maró anyagú szerrel átecseteljük, majd szivaccsal lemossuk.
Alváz mosás
1000 forint Sterimobbal alaposan letisztítjuk az alvázat.
Króm tisztítás
500 forinttól Az autó króm felületeinek tisztítása.